onsdag den 15. maj 2013

Jeg har adopteret

... et bed! Her på Vesterbro findes et helt fantastisk lokalt initiativ, som hedder Blomstrende By. De tilbyder simpelthen, at man kan "adoptere" sit eget bed, som man får lov til at så til, som man har lyst, hvis man plejer og passer det gennem sommeren. Og heldigvis fik jeg et bed, som ligger lige rundt om hjørnet. Jeg er helt oppe at køre ved tanken om så mange ekstra kvadratmeter jord!9 kommentarer:

 1. Kære Nina,
  Det var da fantastisk, at man sådan kan få tildelt et helt bed midt inde i byen! Nu er jeg godt nok fra landet, meen ...
  Sejt at du har modet og lysten til at gå i gang med det. Hvorom alt er, så er det bare med at få smidt nogle frø i jorden. You grow girl!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 2. jeg har lige set det på face' , det er sgu' da en mægtig god ide, jeg håber idéen breder sig til resten af landet :)

  tillykke med haven :)

  SvarSlet
 3. Sejt Nina :-)
  Hvis du har brug for en lille sæk kompost til at forbedre jorden med, så kan jeg sende en ind til hovedbanegården, hvor du kan afhente den i DSB's billetsalg :-)
  Hilsen Tina
  Mobil 22373326

  SvarSlet
 4. Hvor herligt med ekstra jord,så er det om at komme igang,det skal sikkert nok blive flot,God fornøjelse:)

  SvarSlet
 5. Hej Nina, jeg har også adopteret et bed! Jeg har bedt om at få det trekantede, der hvor Valdemarsgade og Dybbølsgade krydser.
  Hvor er dit?
  Så ses vi nok i Enghaveparken grundlovsdag :-).
  Hilsner fra Bente

  SvarSlet
 6. Hej alle sammen - og mange tak! Glæder mig meget til at komme i gang. Tina - det var da vildt sødt af dig, det vil jeg meget gerne! Skriver lige til dig. Og Bente - tror vi bliver "bednaboer", så:)

  SvarSlet
 7. Tillykke. Det er da en rigtig god ide`.
  Ha´ en god pinselørdag.

  SvarSlet
 8. det bliver spændende at følge! Har du planer med bedet? Vh. Maria - den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg overvejer, om jeg kan lave en lillebitte blomstereng med valmuer, kornblomst, marguerit, morgenfrue osv.. Den ville være nem at passe og så kunne man forhåbentlig plukke lidt hen over sommeren. Men vil da meget gerne høre gode idéer!

   Slet

Det er sjovt at se, hvem der kigger forbi - så jeg ville blive så glad, hvis du lægger en kommentar!