torsdag den 20. marts 2014

Man kan da sagtens have drivhus på en altan!

Så er drivhuset kommet op. Jeg er helt vild med det - hvad synes I?


Og jeg fik lusket mig til lidt hjælp fra min kæreste og kusine


Sat op - med en skuffe til alt det, man ellers ikke har plads til på altanen

Jeg har fundet et sted på Den Blå Avis, hvor man kan købe hjemmegroede tomatplanter. Jeg har hørt mig for, og jeg har nok kun plads til to planter i drivhuset.
Er der nogle af jer, der kan anbefale nogle gode sorter? Gerne cherrytomater.

14 kommentarer:

 1. Det er sørme et pænt drivhus som pynter på din altan. Jeg tror heller ikke, du får plads til mere end to tomatplanter, men de kan også give rigtig mange tomater!

  SvarSlet
 2. flot.... den skal du nok få meget glæde af :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, det drivhus. Det kan jo være svært at anbefale, smag og behag, men en som vi holder rigtigt meget af er Sungold. Den kan fås mange steder efterhånden, så mon ikke den falder i manges smag :)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det godt ud!
  Har ingen sortsnavne - men gule cherrytomater er altså flotte og sjove :-)

  SvarSlet
 5. Hej Nina,
  Super fedt drivhus! Det er så nemt at gå ned i byggemarkedet og købe et eller andet plastik-rædsel, men når du gør noget, så gør du det med stil. Sejt!
  Selv er jeg rigtig glad for cocktailtomater og blommetomater. Cherrytomaterne kan man altid købe ved grønthandleren.
  Rigtig god fornøjelse med tomaterne,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 6. Det ser ud til at være en passion for dig - og både det du viser og skriver om, er bare så super flot...

  SvarSlet
 7. Må prøve at overtale Johannes til at få et drivhus på vores altan!

  SvarSlet
 8. Hej - lidt kedeligt praktisk, måske er det bedst at sætte drivhuset op ad muren og forankre det grundigt, så det ikke vælter ved en storm? det er vildt så meget kraft vinden har, og frygteligt hvis drivhuset rammer nogen! Jeg har haftt Stor fornøjelse af en gul cherry tomat Der hedder 'ildi' - har kun set den som frø, men det kan sagtens nåes endnu :-) og husk at så en masse basilikum under tomaterne

  SvarSlet
 9. Sungold er en gul lille sherrytomat, uundværlig.

  Hilsen hanne tilst.

  SvarSlet
 10. Det er et fint drivhus du har købt - og Anonym kan have ret i det med forankringen. I virkeligheden kan det vel blot vendes og sættes op af væggen til vinter, hvor efterårsstormene sætter ind, indtil da kan jeg ikke foretille mig andet, end at det vil holde. Du vander jo i kapilærkassen og så bliver den tung af vandet.
  Tomater er en smagssag - så ingen gode råd fra mig.

  SvarSlet
 11. Hej alle sammen og tak for jeres kommentarer! Jeg har faktisk allerede vendt drivhuset, da det væltede en aften i meget lidt blæsevejr. Heldigvis skete der ikke noget med hverken drivhuset eller nogen mennesker. Så nu er jeg i gang med at udtænke en eller anden fasttømring af det. Jeg har fået valgt tomater og endte med Sungold, som I anbefaler, og Yellowbean (som er små gule) - og så Indigo Rose, som er kulsorte, på friland. Jeg glæder mig til at komme i gang. Tak for jeres tips! /Nina

  SvarSlet
 12. Hej hvor har du købt drivhuset? Hvis du har et link eller adresse eller Tlf nummer ville jeg blive kisteglad. Vh Niels

  SvarSlet
 13. Hejsa!
  Samme spørgsmål som Niels: Hvor har du købt drivhuset? Det er næsten umuligt at finde et pænt drivhus til en altan, og dit ser helt perfekt ud!

  SvarSlet
 14. Hej

  Hvor har du købt drivhuset? 😊

  SvarSlet

Det er sjovt at se, hvem der kigger forbi - så jeg ville blive så glad, hvis du lægger en kommentar!