tirsdag den 25. marts 2014

Kartofler på altanen

Jeg må jo gøre alvor af mit løfte om køkkenhave på 8 kvadratmeter, så jeg har anskaffet mig to potatopots (som jeg altså ikke har noget tilhørsforhold til, jeg synes bare, de er smarte). De lover, at to spande skulle give nok kartofler til to mennesker en hel sommer.


Lånt fra potatopot.com


Det var i hvert fald meget nemt at gå i gang med. Bare spagnum i spanden, 3 kartofler i midten og så spagnum til toppen. Nu er det bare om at vente. De første kartofler skulle være klar allerede i midten af maj! Kan se spandene er på tilbud i Netto, så overvejer et par ekstra i gården. Er der nogen, der kan anbefale nogle gode sorter?

5 kommentarer:

 1. Det bliver spændende om du bliver selv forsynende med kartofler i år :-)

  SvarSlet
 2. Det er lige vel overdrevet at to spande kan forsyne 2 mennesker en hel sommer! Jeg havde 12 spande i gang sidste år - og vi er også kun 2! Men hvis du forsigtigt løfte spanden og ikke fjerne spirekartoflen - kan du høste flere gange. Kartofler er jo en smagssag. Jeg elsker aspargeskartofler.

  SvarSlet
 3. Jeg havde en spand sidste år - vi fik kartofler til 4 måltider for en voksen og et barn... Det var "nita" tror jeg nok og de smagte skønt. I år prøver jeg "Flavia".

  SvarSlet
 4. Ja smart ser det ud :) Ønsker jer al mulig held og lykke med kartoffeldyrkningen og venter spændt på en opfølgning senere på sommeren :)

  SvarSlet
 5. Haha, ja så må jeg have gang i nogle flere spande i gården, kan jeg godt se! Tak for tippet :)

  SvarSlet

Det er sjovt at se, hvem der kigger forbi - så jeg ville blive så glad, hvis du lægger en kommentar!