torsdag den 5. juni 2014

Altanhaven i maj

Jeg kan vist lige nå det her indlæg, før juni for alvor går i gang. Jeg har ikke updatet så meget her i maj - det er vel simpelthen gået altan-nydning i den :)
Alt er efterhånden plantet ud - nu er det bare om at vente på alt det grønne. Og det gode ved en have i krukker er, at man ikke skal luge!

Dværgsyrenen (ved siden af bænken) har allerede været i blomst - tak til Annes Altan for inspiration
Nu er det bare om at vente på, at endnu mere bliver grønt.
En sidste fighter

Montana Rubens var en skøn, men kort fornøjelse - nåede lige at snuppe et billede af de sidste blomster.

Jeg har plantet lathyrus, tallerkensmækker og stolt kavaler i altankasser uden på altanen

Den første tomat i drivhuset!

Koriander, timian og basilikum


6 kommentarer:

 1. Jeg er meget imponeret over dit lille paradis.Hvor er altanen smukt indrettet og pladsen godt udnyttet.Dit drivhus er som skabt til en have i højderne.Er det købt færdigt?
  Jeg synes du er god til at vælge planter og jeg glæder mig til at se mere.Min søn og svigerdatter har også altan og jeg har givet dem en potte med tomatplanter og nogle bønner med hjem sidste week-end.Jeg er sikker på at de kan blive inspireret via din blog.
  God dag!
  Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise - tusind tak for din søde kommentar. Drivhuset er købt færdigt i Tyskland og kostede en bondegård, men jeg var bare solgt, da jeg fandt det - og jeg har slet ikke fortrudt! Jeg håber også din søn og svigerdatter kommer til at nyde deres altan :) Vh Nina

   Slet
 2. Kære Nina. Sikke en dejlig altan du har. Er vildt imponeret over at du har så mange forskellige planter, samt drivhus. Der er ægte planteglæde hos dig, så dejligt at se. Ønsker dig en skøn sommer på altanen. Det bliver vidunderligt med ærteblomsterne og deres duft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Mange tak for roserne! Og ja - du har helt ret, det er ægte planteglæde, som jeg er blevet smittet med :) Rigtig god sommer til dig. VH Nina

   Slet
 3. Hei! Jeg oppdaget nettopp din flotte blogg! så mange gode løsninger, og enda har jeg bare sett et par innlegg. Her må jeg lese mere :) Nyt helgen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bille. Har jo selv fulgt med på din blog, så jeg er virkelig glad for, at du har lyst til at læse med her :) Rigtig god sommer til dig. Vh Nina

   Slet

Det er sjovt at se, hvem der kigger forbi - så jeg ville blive så glad, hvis du lægger en kommentar!